(C) Mediamagazine

Ziggo lanceert Videoland app op Horizon Mediabox

Vanaf 1 december kunnen klanten van kabelaar Ziggo met een Videoland abonnement de films en series van deze online videodienst via hun Horizon Mediabox bekijken. De app is te vinden bij de overige Horizon TV apps of wordt automatisch gestart op kanaal 151.

Lancering

Om de lancering van de app te vieren, kunnen alle Ziggo klanten Videoland een maand lang gratis proberen. Het Videoland abonnement kost normaal € 8,99 per maand en kan worden afgesloten via de Ziggo website, per telefoon of in de winkel.

“Videoland onderscheidt zich door een onbeperkt aanbod van de nieuwste series en films uit binnen- en buitenland, waaronder Weemoedt, Familie Kruys en Zwarte Tulp”, aldus de kabelaar in het persbericht.

Apps

Naast de Videoland zijn er nog diverse andere apps te vinden voor de Horizon Mediabox in de app-store op de box. Het is de bedoeling dat op termijn ook een applicatie voor de streamingdienst Netflix wordt opgenomen in het aanbod van apps op de Horizon Mediabox. De aankondiging hiervoor werd eerder dit jaar gedaan nadat Liberty Global, de moeder van de kabelaar, een overeenkomst heeft gesloten met Netflix.

Televisie

De verwachting is dat de kabelaar binnenkort ook een app gaat aanbieden waarin het mogelijk is om diverse Italiaanse televisiezenders te bekijken onder de naam TV Italiano. Een dergelijke app is al beschikbaar voor Franstalige tv-zenders.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.