Ziggo Sport voor iedereen beschikbaar tijdens Formule 1 in Zandvoort

Het sportkanaal Ziggo Sport is tijdens de Grand van Prix van Nederland, volgend jaar in Zandvoort, tijdelijk voor iedereen beschikbaar.

VodafoneZiggo

VodafoneZiggo, eigenaar van sportkanaal Ziggo Sport, heeft besloten dit evenement voor iedereen beschikbaar te maken dus ook voor Formule 1-liefhebbers zonder Ziggo-abonnement. Ook in de jaren na 2020 zorgt Ziggo ervoor dat het Formule 1 raceweekend in Zandvoort in alle Nederlandse tv-huishoudens gratis te zien is.

“Iedereen moet kunnen genieten”

Will Moerer, directeur Ziggo Sport: “De populariteit van de Formule 1 in Nederland is groter dan ooit. Dit zien we ook terug in het de recordaantallen kijkers op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal op TV en via de ZiggoGo app. Met de komst van de Grand Prix naar Zandvoort komt de wereld van de F1 nog dichterbij. Heel Nederland leeft nu al massaal mee. En daarom willen wij het F1 Dutch GP-raceweekend Zandvoort gratis uitzenden voor heel Nederland. Want van zo’n uniek Nederlands event moet iedereen kunnen genieten.’’

Ziggo Sport

Ziggo Sport is eigenaar van de uitzendrechten van de Formule 1 in Nederland en is dé thuisplek van Formule 1-liefhebbers. Door de populariteit van Max Verstappen werd twee jaar geleden het Formule 1 Café op vrijdagavond geïntroduceerd en daarmee ontstond een heus ‘raceweekend’ op de sportzender.

Na de populaire Ziggo eBattle F1 en Ziggo F1 Live van de Grand Prix van Oostenrijk in de Ziggo Dome op 30 juni a.s. is de gratis uitzending van de Grand Prix van Zandvoort voor heel Nederland het volgende initiatief van Ziggo rondom de Formule 1.