Ziggo verhoogt snelheid Internet Complete-pakket

Kabelaar Ziggo gaat per 2 april de downloadsnelheid van haar Internet Complete-pakket verhogen. De snelheid wordt per die datum verhoogd van 120 Mbit/sec naar 150 Mbit/sec. Ook de de upload-snelheid wordt aangepast: van 12 Mbit/sec naar 15 Mbit/sec.

Nog geen prijswijzigingen bekend

Ook andere abonnementsvormen van Ziggo die momenteel een snelheid kennen van 120/12 Mbit/sec zullen worden aangepast naar de genoemde snelheid per 2 april. Volgens Ziggo-woordvoerder Ilse de Sain van Ziggo zijn er geen plannen bekend dat ook de snelheid van andere pakketten wordt aangepast. “Zodra we de snelheid van andere internetabonnementen verhogen zullen we de klanten hierover informeren”, aldus De Sain tegenover deze website. Het is ook nog niet bekend of er per april prijswijzigingen worden doorgevoerd bij de grootste kabelaar van Nederland.

Samenwerking met Vodafone

De eigenaar van Ziggo, Liberty Global, voert momenteel gesprekken met telecomconcern Vodafone voor het oprichten van een joint venture in ons land. Deze joint venture zou bestaan uit een combinatie van Vodafone Nederland en kabelmaatschappij Ziggo. Dat meldt Vodafone in een persverklaring vanmiddag: ‘De gesprekken zijn op dit moment gaande en gaan uitsluitend over een joint venture in Nederland. Het is niet zeker of en wanneer er een overeenkomst wordt bereikt’, aldus het persbericht. Het persbericht is opgesteld naar aanleiding van geruchten van de nieuwsdienst Bloomberg.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.