Ziggo zet muziekzenders in etalage in de maand mei

Kabelaar Ziggo stelt in de maand mei diverse muziekzenders gratis beschikbaar aan al haar abonnees met digitale televisie. Normaal maken de zenders onderdeel uit van het aanvullende abonnement Movies & Series XL.

TV-zenders

In de maand mei zijn de muziekzenders MTV Music 24 (kanaal 601), DanceTrippin HD (kanaal 602), SLAM!TV (kanaal 603), MTV Brand New (kanaal 604), Stingray LiteTV (kanaal 605) en MTV Live HD (kanaal 613) te zien voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie.

TV 538

Vanaf vandaag tot en met eind mei is TV 538 ook voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie te zien op kanaal 538. Hierdoor kan ook het evenement 538Koningsdag worden gevolgd door alle abonnees van Ziggo met digitale televisie. In Breda treden tijdens 538Koningsdag artiesten op als Rita Ora, Armin van Buuren, Hardwell, Kraantje Pappie, Miss Montreal, Chef’Special, Gerard Joling, Maan en André Hazes

Slam!TV

Ook de televisiezender Slam! is vandaag, Koningsdag, voor alle abonnees met digitale televisie beschikbaar. Via deze televisiezender is het evenement Slam!Koningsdag te volgen vanuit Alkmaar. Daar treden diverse artiesten op als Lil’ Kleine, Sunnery James & Ryan Marciano en Lucas & Steve. Slam!TV is vandaag ook online te bekijken.