192TV en Film 1 in teken van Oscars

film1Komende nacht worden voor de 86e keer de Oscars in Los Angeles uitgereikt. Ter gelegenheid van deze bijzondere dag zendt 192TV op vandaag vanaf 12:00 uur de Top 40 Filmhits uit, met een herhaling om 22:00 uur.

De grootste hits die voortkwamen uit films van de jaren ’60, ’70 en ’80 jaar worden op een rijtje gezet en van commentaar voorzien. De presentatie is in handen van Ad Bouman.

Uitreiking Oscars bij Film 1
Zoals ieder jaar zendt Film1 Premiere de uitreiking van de Oscars live en exclusief uit, in de nacht van zondag op maandag. Vanaf 23:00 uur is de uitzending via digitale televisie ook te volgen voor niet-abonnees van Film1 bij onder andere UPC, Ziggo en Canal Digitaal. De presentatie ligt dit jaar in handen van comédienne Ellen DeGeneres.

E! Entertainment gehele weekend op kanaal 999 bij Ziggo
De Amerikaanse entertainmentzender E! is in verband met de uitreiking van de Oscars bij kabelaar Ziggo het gehele weekend te ontvangen voor alle digitale abonnees van de kabelaar via kanaal 999. E! Entertainment komt vandaag vanaf 23.00 uur met het programma Live from the Red Carpet waarin alle sterren via de bekende rode loper naar de uitreiking van de Oscars toe gaan.