192TV is zender van de maand in maart bij Kabelnoord

De muziekzender 192TV is in de maand maart de zender van de maand bij aanbieder Kabelnoord. De televisiezender is voor iedereen met digitale televisie te zien via kanaal 13.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

Golden Oldies bij Kabelnoord

192TV is de hele maand maart gratis te ontvangen op het digitale tv-kanaal 13 en zit standaard in het pluspakket familie (kanaal 357). Dit pakket is voor 4,95 euro per maand af te nemen.

SKV

Bij aanbieder SKV uit Veendam is kinderzender Pebble TV de zender van de maand. De zender is voor iedereen met digitale televisie te zien via kanaal 999. Normaal maakt de zender onderdeel uit van het aanvullende pakket Extra en Kids.

Online.nl

Bij aanbieder Online.nl is Cartoon Network de zender van de maand en voor iedereen met digitale televisie van Online.nl te zien op kanaal 16. Deze zender maakt normaal onderdeel uit van het aanvullende Entertainment HD-pakket.

Ziggo en KPN

Eerder was al bekend geworden dat Love Nature HD de zender van de maand is bij aanbieder Ziggo. Bij aanbieder KPN is de zender Comedy Central Extra de zender van de maand in maart.