Pinkpop te volgen bij NPO via radio, televisie en Internet

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) besteedt de komende dagen veel aandacht aan het muziekfestival Pinkpop. Dit festival vindt tot en met zondag plaats in het Limburgse Landgraaf. Het evenement is bij de NPO zowel via de radio, televisie als Internet te volgen. Ook de regionale publieke omroep L1 Radio is van de partij.

NPO 3FM

NPO 3FM zendt op vrijdag 10 (16.00 – 00.00 uur), zaterdag 11 (16.00 – 00.00 uur) en zondag 12 juni (16.00 – 02.00 uur) live uit vanaf Pinkpop. De 3FM dj’s brengen verslag uit van de sfeer op het festivalterrein, de live sessies in de 3FM studio, de absolute headliners en het nieuwe muzikale talent op de Pinkpop-podia. 3FM is landelijk te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

NPO 3

Ook op televisie is er aandacht voor het festival uit Limburg. In het Pinkpop-weekend van zaterdag 11 (vanaf 23.00 uur) en zondag 12 juni (vanaf 19.30 uur) zetten NTR/BNNVARA/VPRO op NPO 3 alle Pinkpop-highlights in sneltreinvaart op een rij, inclusief reportages en korte interviews met bands en publiek. De presentatie wordt verzorgt door Eric Corton, Giel Beelen, Michiel Veenstra en Tim den Besten. NPO 3 is ook te bekijken via Internet.

NPO Cultura

Daarnaast besteedt de digitale themazender NPO Cultura veel aandacht aan het muziekfestijn. Tijdens Pinkpop zijn vanaf vrijdag 10 juni 16.00 uur tot zondag 12 juni 00.00 uur de hele dag en avond volledige concerten terug te zien. NPO Cultura is te ontvangen via diverse digitale televisiepakketten en Internet.

3voor12

Ook dit jaar pakt VPRO’s muziekplatform 3voor12 als vanouds uit op Landgraaf. Verslaggevers lopen drie dagen over het terrein en schrijven recensies, interviewen artiesten en leggen de ongekende en geroemde Pinkpopsfeer op geheel eigen wijze vast in beeld, tekst en geluid. De redactie update de 3voor12 Facebook, Instagram en Twitter continu. Nieuw is het vpro3voor12 Snapchat account. Recensies komen binnen een paar uur na een optreden online en de livestream is te volgen via vpro.nl/3voor12.

L1 Radio

De regionale publieke radiozender L1 Radio is het gehele weekeinde van de partij op Pinkpop. De radiozender zendt vrijdag en zaterdag vanaf 16.00 uur uit vanaf het festivalterrein en zondag vanaf 14.00 uur. De radiozender is in de provincie Limburg te ontvangen via FM, DAB+, landelijk via vrijwel alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.