Aandacht voor Nijmeegse Vierdaagse op landelijke media

Vandaag is de 101e editie van de Nijmeegse Vierdaagse begonnen. Diverse landelijke radio- en televisiezenders besteden aandacht aan dit evenement.

SBS6

De 101ste editie van de Nijmeegse Vierdaagse is ook dit jaar dagelijks te volgen bij SBS6. Op maandag 17 juli staan alle voorbereidingen voor het grootste wandelevenement ter wereld centraal. Van dinsdag 18 juli tot en met vrijdag 21 juli zijn de hoogtepunten van de urenlange wandeltocht te zien van 23.30 tot 00.00 uur.

KRO-NCRV

Omroep KRO-NCRV gaat van dinsdag 18 tot en met vrijdag 21 juli ‘Het gevoel van de Vierdaagse’ uitzenden. Dit is een afwisselend programma waarin Fons de Poel en Sander de Kramer dagelijks verslag doen van het wandelevenement. Dit keer wordt er dagelijks 45 minuten verslag gedaan vanuit Nijmegen.

NPO Radio 2

NPO Radio 2-deejay Frank van ’t Hof loopt dit jaar de 50 kilometer mee tijdens de vierdaagse van Nijmegen. Elke dag wordt de deejay vergezeld door een ander deejay van de landelijke publieke radiozender. Bovendien is hij continue te volgen via de Facebook live-stream.

NPO 2

Televisiezender NPO 2 staat vrijdag (21 juli) voor een groot deel van de dag in het teken van de Nijmeegse wandelvierdaagse. De NOS, KRO-NCRV en de regionale zender Omroep Gelderland de handen ineen geslagen voor een live-uitzending op de dag van de intocht. De uitzending begint vrijdag om 14.00 uur en duurt tot 18.15 uur. De uitzending is te zien via NPO 2 (ook te bekijken via Internet) en vrijwel alle regionale omroepen.

Ook diverse lokale en regionale radio- en televisiezenders besteden aandacht aan de Nijmeegse Vierdaagse