Achtste finales EK voetbal live op NPO 1 en NPO Radio 1

Vandaag wordt er een start gemaakt met de achtste finales op het EK voetbal in Frankrijk. De voetbalwedstrijden zijn live te zien bij NPO 1 en NPO Radio 1.

Wedstrijden

Voor vandaag staan er drie voetbalwedstrijden op het programma. Om 15.00 uur wordt er afgetrapt in Saint-Étienne voor de wedstrijd tussen Zwitserland in Polen. Om 18.00 uur is in Parijs de wedstrijd Wales-Noord Ierland aan de beurt en om 21.00 uur staat Kroatië – Portugal op het programma.

Zondag staan de wedstrijden Frankrijk – Ierland (15.00 uur), Duitsland – Slowakije (18.00 uur) en Hongarije – België (21.00 uur) op het programma. Maandag 27 juni staan de twee laatste wedstrijden voor een plek in de kwartfinale op het programma: De kraker tussen Italië en Spanje begint om 18.00 uur en om 21.00 uur staat Engeland – IJsland op het programma.

NPO 1

De wedstrijden zijn live te volgen op NPO 1. De wedstrijden zijn ook live te zien via NOS.nl waar ook extra camerabeelden beschikbaar zijn.

NPO Radio 1

Op de radio besteedt NPO Radio 1 aandacht aan het EK voetbal in NOS Sportzomer. Op zaterdag wordt de wedstrijd tussen Zwitserland en Polen verslagen door Andy Houtkamp, Wales – Noord-Ierland door Ragnar Niemeijer en Kroatië – Portugal door Arman Avsaroglu.
NPO Radio 1 is in heel Nederland te ontvangen via FM, DAB+ (kanaal 12), alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Ook de Vlaamse openbare omroep VRT besteedt via haar televisiezenders VRT Eén en Canvas uitgebreid aandacht aan het EK voetbal.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.