#Adrenalineweek bij NPO 3, NPO3.nl, NOS, 3FM en FunX

Vandaag start op diverse zenders van de NPO de #Adrenalineweek. Waaghalzen kunnen terecht op NPO 3, NPO3.nl, NOS, 3FM en FunX.

Op zoek naar grenzen

#Adrenalineweek gaat op zoek naar grenzen. Waarom gaan we steeds verder en voor wie eigenlijk? Herkenbaar voor collega-waaghalzen; indrukwekkend voor wie veilig thuis mee wil huiveren.

Aftrap

De aftrap van deze week vormt vanavond 3Doc Living to the Max (Human) op NPO 3. 3FM Tussenuur (Human) lanceert zaterdag online de Wat voor adrenaline junk ben jij test.

3Doc Living to the Max (Human) neemt vanavond (NPO 3, 21.30 uur) een kijkje in de wereld van extreme sports. Met onder anderen Jeanine, die zonder zuurstoffles tot 92 meter diepte wil duiken. Basejumper Jarno springt met een vleermuispak van bergen.

Test

Human lanceert zaterdag de Wat voor adrenaline junk ben jij test. Op NPO3.nl/adrenalinetest kunnen de deelnemers onderzoeken hoe erg zij zelf kicken op risico. Op NPO3.nl/adrenalineweek is te zien dat ook bekende Nederlanders/YouTubers de test hebben ingevuld. Op basis daarvan gaan zij een challenge aan met iets wat buiten hun comfortzone ligt.

Tussenuur

Zondag heeft 3FM Tussenuur (eveneens op NPO3.nl/adrenalineweek) een interview met BMX’er Daniel Wedemeijer uit 3Doc Living tot the Max. Maandag zijn er filmpjes te zien waarbij de adrenaline door je lijf giert. In 3FM Tussenuur challenge checken Jorien en Olivier dinsdag op een school of het mogelijk is om te abseilen in een tussenuur.

3FM

Woensdag wordt duidelijk hoe 3FM-dj’s scoren bij de adrenalinetest. De deelnemers van het 3FM Tussenuur-panel praten vrijdag over hun meest extreme ervaring. Dan is tevens de challenge van Eva te zien.

Youtube

Ook NOS-reporter Danny kan wel wat extra spanning gebruiken, zo blijkt uit zijn sensatiebehoeften-test in Mashup. Hij vindt zichzelf terug in een stressvolle situatie waarin hij op zijn overlevingsinstincten is aangewezen.