Ajax – PAOK Saloniki live op Ziggo Sport en NPO Radio 1

De wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League tussen Ajax en het Griekse PAOK Saloniki is live te zien op Ziggo Sport. Ook de returnwedstrijd volgende week is live te zien op de sportzender. Via de radio is de wedstrijd live te volgen via NPO Radio 1.

De eerste wedstrijd staat vanavond om 20.45 uur op het programma in de Amsterdam Arena. De return staat op woensdag 3 augustus op het programma in Griekenland en begint dan om 20.30 uur. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint vanavond om 20.15 uur. Na afloop is er een nabeschouwing te zien.

Ziggo Sport

De wedstrijden worden niet alleen live uitgezonden via Ziggo Sport, de sportzender die zonder meerkosten voor alle Ziggo klanten op kanaal 14 beschikbaar is. De wedstrijd is ook te zien via Ziggo Sport Totaal. Deze betaalzender is te ontvangen bij alle distributeurs in Nederland.

Vorig jaar

Vorig jaar werd Ajax in de derde voorronde uitgeschakeld door Rapid Wien. Indien de ploeg van Peter Bosz erin slaagt PAOK Saloniki uit te schakelen, dan wacht een play-off om een plek in het hoofdtoernooi. Landskampioen PSV is automatisch geplaatst voor de groepsfase van de UEFA Champions League.

Hoofdtoernooi

Het hoofdtoernooi van de UEFA Champions League is in zijn geheel te volgen via Ziggo Sport Totaal. Per speelronde worden er op de diverse kanalen van Ziggo Sport Totaal meerdere wedstrijden gelijktijdig uitgezonden zodat de kijker zelf de keuze heeft naar welke wedstrijd hij of zij wil kijken. Bovendien wordt er op Ziggo Sport Select een schakelprogramma uitgezonden.

NPO Radio 1

De wedstrijd tussen Ajax en PAOK Saloniki is ook live te volgen via NPO Radio 1 in het programma NPO Radio 1 Sportzomer. De presentatie van dit programma is vanavond in handen van Ronald Boot en Margje Fikse. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.