Algemeen Dagblad komt met podcast over Formule 1: Pitstop

Het Algemeen Dagblad introduceert vandaag een nieuwe podcast-serie waarin de raceklasse Formule 1 de hoofdrol speelt: Pitstop.

Pitstop

AD-verslaggevers Arjan Schouten, Rik Spekenbrink en Tim Engelen maakten samen een podcast onder de naam ‘Pitstop’. In de eerste aflevering blikken ze terug op de GP van Australië en vooruit naar de Grote Prijs van Bahrein en de rest van het seizoen. Je kunt de eerste aflevering nu beluisteren.

“Nieuwe seizoen belooft veel”

Het resultaat in Australië (6de) viel anderhalve week geleden wat tegen, maar de auto van Max Verstappen belooft heel veel voor dit seizoen. Reden te meer om alles rond het Nederlandse race-icoon op de voet te volgen. Liefhebbers van de Formule 1 konden al op AD.nl terecht voor al het laatste nieuws, in geschreven tekst en bewegende beelden. Met ingang van vandaag kun je ook luisteren naar Formule 1.“, aldus het Algemeen Dagblad in een persbericht.

In het Wiel

In maart lanceerde Sportwereld ook wielerpodcast In het Wiel, de podcast met Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam was enkele dagen de best beluisterde podcast van Nederland.

Meer informatie over de podcasts van het AD is hier te vinden.

Audio:

https://soundcloud.com/pitstop-podcast/aflevering-1