ALLsportsradio live met sportexperience tijdens Open Studio Dagen

ALLsportsradio bieden bezoekers van de Open Studio Dagen in Hilversum dit weekend letterlijk en figuurlijk een kijkje achter de schermen van ALLsportsradio.

Live radio

Het gehele weekend wordt vanaf het Media Park live radio gemaakt en biedt de sportzender bezoekers bovendien een complete sportexperience. Tijdens de Open Studio Dagen worden deuren op het Hilversumse Media Park geopend die normaal gesloten blijven voor het publiek. Bezoekers krijgen een uniek kijkje achter de schermen en uiteraard wordt er het gehele weekend TV en radio gemaakt.

Live (visual) radio

De online radiozender ALLsportsradio is er het gehele weekend live bij. De programmering staat dan ook geheel in het teken van Open Studio Dagen 2016. Dagelijks wordt van 10.00 tot 17.00 uur, in samenwerking met Ericsson Broadcast Services, live radio gemaakt vanaf het evenement in Hilversum, met sfeerverslagen, studiogasten en reportages. De presentatie is in handen van Ron Lemmens, Robert Denneman, Joost Schulte en Sander Verrips. De uitzendingen van de online radiozender zijn ook het gehele weekend via visual radio live te volgen via de website.

Sportexperience

Naast een uniek kijkje achter de schermen biedt ALLsportsradio bezoekers van de Open Studio Dagen ook een complete sportexperience. Er worden de gehele dag clinics en demonstraties gegeven door (top)sporters en sportbonden. Van voetbal tot jeu de boules, van zweefvliegen tot korfbal. Maar ook kan het publiek zelf kennismaken met compleet nieuwe sporten, zoals YOU.FO.

Open Studio Dagen

De Open Studio Dagen vinden zaterdag 3 september en zondag 4 september plaats in Hilversum. De toegang van het evenement is gratis.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.