Amsterdam Dance Event (ADE) in de spotlight bij diverse radiozenders

In Amsterdam vindt vanaf woensdag het Amsterdam Dance Event (ADE) plaats. Diverse radiozenders besteden aandacht aan dit grote dance-evenement.

Amsterdam Dance Event

Het Amsterdam Dance Event (ADE) is een muziekconferentie in Amsterdam gericht op dance. Dit jaarlijkse evenement biedt een dag- en een nachtprogrammering aan. Overdag functioneert het evenement als een platform voor de elektronische muziekindustrie.’s Nachts speelt het Amsterdam Dance Event zich af in clubs en andere uitgaansgelegenheden met bekende dj’s en musici uit binnen- en buitenland.

Slam!

De commerciële radiozender SLAM! komt met een non-stop livemix tijdens de Amsterdam Dance Event: De SLAM! MixMarathon. De hele mixmarathon is naast Slam! ook te volgen op de televisiezender SLAM!TV. Deze zender is tijdens de mixmarathon gratis te zien bij Ziggo en Delta en de gehele maand als zender van de maand bij KPN. Slam! hoor je op FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet. De MixMarathon XXL is ook te volgen via Youtube.

Radio 538

Online radiostation 538 Dance Department zendt dit jaar tijdens Amsterdam Dance Event drie dagen live uit vanuit de A’DAM Toren. De grootste dj’s en artiesten komen langs in de studio, maar ook jonge talenten en de ster-dj’s van morgen zijn te gast. David Guetta, Lucas & Steve, Ferreck Dawn, Mike Mago, Chocolate Puma, Reinier Zonneveld, Solardo en Oliver Heldens zijn nog maar de eerste namen uit de ADE-line up van 538.

De uitzendingen zijn te volgen via TV 538 en op vrijdag- en zaterdagavond komen ook de shows van Radio 538 vanuit Amsterdam. De programma’s worden gepresenteerd door 538-dj’s Dennis Ruyer, Wessel van Diepen, Wietze de Jager, Igmar Felicia, Daniël Lippens, Barend van Deelen, Ivo van Breukelen, Niek van der Bruggen en Menno de Boer.

538 Dance Department is tijdelijk te beluisteren via DAB+ en wereldwijd via Internet.

FUNX

Ook FunX maakt deel uit van ADE. Van woensdag tot en met zaterdag zijn er live-uitzendingen vanuit AIR in Amsterdam. “De leukste dj’s komen langs en er zijn dikke showcases waar jij bij aanwezig kunt zijn.”, aldus de radiozender. FunX is in de vier grote steden te beluisteren via FM, landelijk via DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Amsterdam Most Wanted

Ook de radiozender Amsterdam Most Wanted (AMW) is aanwezig tijdens ADE. Op AMW wordt vijf dagen lang de AMW ADE DJ Marahton 2019 uitgezonden. De uitzendingen zijn ook te horen via Wild FM Hitradio. Daarnaast is AMW tijdelijk te horen via de middengolf op 1008 kHz via Impact AM

Meer informatie via de website van Amsterdam Dance Event

Sociale media: