App van FOX Sports voor smart-tv’s werkt weer

De app voor smart-tv’s van sportzender FOX Sports is weer beschikbaar. De applicatie is voor Philips en Samsung tv-toestellen beschikbaar vanaf bouwjaar 2016.

Enige maanden niet bruikbaar

Sinds de start van het nieuwe voetbalseizoen in augustus jl. was de applicatie niet meer beschikbaar op de nieuwste Samsung en Philips tv-toestellen. Op oudere tv-toestellen werkt de app sinds dit seizoen helemaal niet (meer) .In augustus stelde FOX Sports dat er aan een update gewerkt werd en verwees naar het kijken via de computer, Apple TV of Google Chromecast.

Live en on-demand

Via de FOX Sports TV app kunnen FOX Sports 1, 2 en 3 (Eredivisie) en de kanalen 4, 5 en 6 (International) bekeken worden, alsmede samenvattingen en gemiste programma’s.

Sommige aanbieders (waaronder Canal Digitaal) bieden niet alle kanalen van de sportzender waardoor dankzij deze tv-applicatie alle zenders wel op een simpele wijze, zichtbaar zijn voor de abonnees.

Geen los abonnement mogelijk

De applicatie is alleen toegankelijk voor diegenen met een abonnement op de sportzender via een van de tv-providers. Los betalen om toegang te verkrijgen is niet mogelijk.