Apple Event live te volgen via Apple TV, telefoon, tablet en Internet

Elektronicafabrikant Apple houdt vandaag, dinsdag 12 september, een zogenaamd Apple Event waarin nieuwe producten worden aangekondigd. Het evenement, dat om 19.00 uur Nederlandse tijd van start gaat is onder andere te volgen via Apple TV, telefoon, computer en tablet.

Nieuwe locatie

Het evenement wordt gehouden op een nieuwe locatie: het Steve Jobs Theater op de nieuwe Apple Campus in Cupertino. Media verwachten dat er een nieuwe telefoons, een nieuwe smartwatch en een nieuwe versie van Apple TV worden aangekondigd.

Iphones

Volgens geruchten worden er drie nieuwe iPhones aangekondigd tijdens het evenement. Het zou gaan om herziene versies van de iPhone 7 en 7 Plus, evenals een volledig nieuw model met een vrijwel randloos OLED-scherm. Naast de iPhones gaat Apple volgens geruchten ook een Apple TV met 4K-ondersteuning aanbieden. Tevens zal er hoogstwaarschijnlijk een nieuwe Apple Watch worden aangekondigd: De series 3.

Voor de liefhebbers is het evenement live te volgen via onder andere Apple TV, iPhone, iPad en Windows-computer.

Live volgen

Het evenement kan eenvoudig worden gevolgd via Internet. Dit is alleen mogelijk met de Safari-browser op Apple-apparaten of Microsoft Edge in Windows 10. Via de Apple TV is het evenement te volgen via de app ‘Apple Special Event’. Deze app is eenvoudig te downloaden uit de App-store.

Blogs

Daarnaast houden diverse websites zogenaamde liveblogs of Twitter-acounts bij met de belangrijkste aankondigingen. Dit kan onder andere via BrightIcreate , Apple Tips en Iculture.

Sociale media: