Arrow Classic Rock van start met Arrow Rock 500

Tot en met zondag 29 oktober is op radiozender Arrow Classic Rock de jaarlijkse lijst Arrow Rock 500 te horen.

Rocktober

De Arrow Rock 500 maakt onderdeel uit van ‘Rocktober’. De hele maand oktober is op de radiozender het beste uit de muziekgeschiedenis te horen met naast de Arrow Rock 500 ook de Arrow High Voltage Top 25, de Arrow Symfo Top 25 en de Arrow Blues Top 50.

Samengesteld door de luisteraar

De Arrow Rock 500 is samengesteld door de luisteraar en vanaf vandaag, woensdag 25 oktober, tot en met zondag te beluisteren tussen 9-19.00 uur. Op zondag is de lijst te horen tussen 12-19 uur. Gedurende de Arrow Rock 500 wordt er elke dag dag geluidsapparatuur t.w.v. €450,- verloot onder de luisteraars.

Luisteren

Arrow Classic Rock is te beluisteren via diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Niet meer via DAB+

De radiozender was tot 1 september ook te ontvangen via de digitale ether (DAB+). De radiozender huurde hiervoor digitale capaciteit in de ether van BNR Nieuwsradio. BNR Nieuwsradio heeft deze capaciteit nu verhuurd aan de christelijke radiozender Groot Nieuws Radio.

Klachten

Veel luisteraars naar de radiozender met rockmuziek hebben via onder andere sociale media hun teleurstelling geuit over het stopzetten van de uitzendingen van Arrow Classic Rock Radio via DAB+. De radiozender zegt de mogelijkheden te onderzoeken om terug te keren in de digitale ether.