Arrow Classic Rock van start met Arrow Rock 500

Radiozender Arrow Classic Rock is vandaag gestart met haar muzieklijst Arrow Rock 500. De lijst is nog tot en met aanstaande zondag te horen.

“Enige echte rock-lijst”

De lijst is elke dag tussen 9.00 en 19.00 uur en op de afsluitende dag, zondag 30 oktober, tussen 12.00 – 19.00 uur te horen op de commerciële radiozender. De Arrow Rock 500 is volgens de radiozender de “enige echter rock-lijst” van Nederland.

Lijst 2016

In de 2016 versie maar liefst 17 nieuwe binnenkomers te vinden, waaronder nieuwe songs van Metallica, Joe Bonamassa, David Bowie, RHCP, David Gilmour, Muse en Royal Blood. “Dit bewijst de actualiteit van de Arrow Rock 500 maar ook van Arrow Classic Rock zelf.”, aldus de radiozender.

Maar ook klassiekers van Black Sabbath, Judas Priest en nieuwe classics van Porcupine Tree en Race Against the Machine zijn te vinden in de lijst. De lijst is te vinden via de website van de radiozender.

20 jaar

De commerciële radiozender Arrow Classic Rock viert dit jaar haar 20e verjaardag. De radiozender begon haar uitzendingen in september 1996 via de kabel. De radiozender is opgericht door het duo Willem van Kooten en Ad Ossendrijver. De zender die zich van het begin af aan richtte op classic rock-muziek begon haar uitzendingen vanuit een studio aan het Buitenhof in Den Haag.

Ontvangst

Momenteel is de radiozender te beluisteren via DAB+ (kanaal 11C), kabel, Internet en via de app van de radiozender. Luisteren kan ook via de link op onze live-stream pagina.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.