Arrow Classic Rock van start met Arrow Classic Rock 500

Tot en met zondag 27 oktober is op radiozender Arrow Classic Rock de jaarlijkse lijst Arrow Classic Rock 500 te horen.

Rocktober

De Arrow Classic Rock 500 maakt onderdeel uit van ‘Rocktober’. De hele maand oktober is op de radiozender het beste uit de muziekgeschiedenis te horen met naast de Arrow Rock 500 ook de Arrow High Voltage Top 25, de Arrow Symfo Top 25 en de Arrow Blues Top 50. Het is al weer de 20e editie van de “rocklijst der lijsten”.

Samengesteld door de luisteraar

De Arrow Rock 500 is samengesteld door de luisteraar en vanaf vandaag, woensdag 23 oktober, tot en met zondag te beluisteren tussen 9-19.00 uur. Op zondag is de lijst te horen tussen 12-19 uur. Gedurende de Arrow Classic Rock 500 worden er elke dag prijzen verloot.

Luisteren

Arrow Classic Rock is te beluisteren via diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet. Daarnaast beschikt de radiozender ook over een Arrow Classic Rock waardoor luisteren op smartphone en tablet mogelijk is. De app is beschikbaar voor Android en iOS.

Niet via DAB+

Tot 1 september 2017was het ook mogelijk om de radiozender via DAB+ te beluisteren. De uitzendingen via de digitale ether zijn echter per 1 september 2017 stopgezet.

Meer informatie op de website van de radiozender.