AVROTROS Radar eenmalig op NPO Radio 1

Het televisieprogramma Radar van AVROTROS, is vandaag eenmalig als ‘pop-up’ radioprogramma te horen bij NPO Radio 1. De uitzending van ‘Radar Radio’ is te horen tussen 15.00 en 16.00 uur.

‘Pop-up uitzending’

Presentator Antoinette Hertsenberg praat in de pop-up uitzending een uur lang na over de twee Radar Extra’s, waarin het huidige zorgstelsel is geëvalueerd met artsen, bestuurders en patiënten. Er hebben gemiddeld 1,7 miljoen mensen naar de uitzendingen van Radar Extra gekeken. Het consumentenprogramma scoorde daarnaast ook online: een recordaantal van 6500 tweets zijn er aan de uitzendingen gewijd.

Overweldigende aandacht

De overweldigende aandacht voor deze extra uitzendingen van het televisieprogramma heeft geleid tot de pop-up radio-uitzending, waarin Antoinette Hertsenberg wederom in gesprek gaat met patiënten en zorgmedewerkers over de vraag: tien jaar nieuw zorgstelsel, wie wordt daar beter van?  In de radio-uitzending van vanmiddag zijn Marcel Levi (bestuursvoorzitter Amsterdam Medisch Centrum) en Jos de Blok (oprichter van Buurtzorg) te gast. De uitzending is vanmiddag vanaf 15.00 uur te horen bij de publieke radiozender.

NPO Radio 1

Het programma EenVandaag Radio is vandaag eenmalig een uur korter en duurt van 14.00 – 15.00 uur. NPO Radio 1 is in heel Nederland te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.