Beeld en Geluid komende weken in teken van ‘Your Serious Radio’

Tot en met 6 maart organiseert Beeld en Geluid op het Mediapark in Hilversum een extra programmering rond de tentoonstelling ‘3FM presents: Your Serious Radio’.

Your Serious Radio in Beeld en Geluid

Sinds 2 oktober is de thematentoonstelling Your Serious Radio al te zien bij Beeld en Geluid. Aanleiding voor de expositie is het feit dat de publieke popzender vorig jaar 50 jaar bestond. In Your Serious Radio kunnen bezoekers op basis van “profiling” terug naar hún puberteit, de tienerkamer, de muziek, de feestjes, de brommer, de radioprogramma’s en de stemmen van toen. Alle hoogtepunten uit 50 jaar 3FM zijn terug te luisteren en bovendien gaan bezoekers zelf aan de slag. Ook kinderen hoeven niet stil te zitten. Zij ontdekken 3FM met speciaal voor hen ontwikkelde activiteiten Stoorzenders (6-12 jaar) en Radio Actief (4-6 jaar).

Voorjaarsvakantie

Tijdens de voorjaarsvakantie wordt de tentoonstelling van Beeld en Geluid aangevuld met extra activiteiten. Zo vertellen bekende en onbekende deejays van 3FM over hun vak en beantwoorden zij één middag vragen van bezoekers. Zo zijn Herman Hofman, Roosmarijn Reijmer, Sander Hoogendoorn, Kevin Arnhem, Jorien Renkema, Frank van der Lende en Saskia Weerstand om beurt aanwezig om vragen te beantwoorden van bezoekers. Daarnaast worden er diverse workshops georganiseerd voor kinderen in de ´Kids Radio Workshop´.

Extra activiteiten

In Beeld en Geluid zijn tijdens de voorjaarsvakantie ook andere extra activiteiten rond het thema radio te doen, in de theaterzaal zijn onder andere de hoogtepunten uit 50 jaar 3FM te bekijken. Daarnaast kunnen bezoekers met een speciale bril een virtuele rondleiding van Paul Rabbering krijgen in de 3FM-studio.

De expositie 3FM presents: Your Serious Radio zelf is nog tot en met 26 juni te zien. Meer informatie: http://www.beeldengeluid.nl/yourseriousradio

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.