“Giel Beelen stopt met ochtendshow op 3FM, Domien Verschuuren opvolger”

Het Algemeen Dagblad bericht vandaag dat er grote veranderingen op stapel staan bij de publieke radiozender NPO 3FM. Zo zou Giel Beelen stoppen met zijn ochtendshow en verhuizen naar het weekeinde. Domien Verschuuren volgt volgens de krant Beelen op.

Na 12 jaar

Het is volgens de krant nog niet duidelijk wanneer Giel Beelen stopt met zijn ochtendshow op de publieke jongerenzender. Beelen maakt inmiddels al 12 jaar zijn ochtendprogramma op de werkdagen op NPO 3FM. Beelen zou een nieuw programma in het weekeinde krijgen bij de radiozender.

“Ik sta midden in de keuken”

“Het klopt dat er veel in beweging is, maar het is nog niet beklonken. Ik sta midden in de keuken en jij wilt al weten wat het eten gaat worden…”, aldus Beelen tegenover het Algemeen Dagblad over de geruchten rond zijn vertrek in de ochtend. Ook Domien Verschuuren wil niks kwijt over een mogelijk ochtendprogramma bij de radiozender.

Frak van der Lende

Ook de positie van middag-DJ Frank van der Lende zou volgens de krant onder druk staan. Zijn tijdslot zal wel eens opgevuld kunnen gaan worden door Timur Perlin en Rámon Verkoeijen.

Luistercijfers

Basyl de Groot, de nieuwe zendermanager van NPO 3FM, werkt achter de schermen aan een nieuwe programmering voor de radiozender aangezien de luistercijfers van de jongerenzender al lange tijd een dalende trend vertonen. De radiozender heeft het verlies van populaire DJ’s als Coen en Sander (naar Radio 538) en Gerard Ekdom (NPO Radio 2) nooit goed kunnen opvangen.

“Natuurlijk zijn er geruchten en natuurlijk zijn er ideeën, maar verder dan dat gaat het nog niet. Het gaat hier over mensen, dus moet je hier verdomd goed over nadenken.”, aldus de Groot over de geruchten tegenover het Algemeen Dagblad.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.