Big Brother vanaf vanavond terug op RTL 5 en Videoland

Vanavond gaat Big Brother 2021 van start op RTL 5 en Videoland. Deze editie wordt door RTL samen gemaakt met de Vlaamse commerciële televisiezender VIER.

Experiment

Ruim twintig jaar na de eerste versie van de moeder der realityprogramma’s gaan vier Nederlanders en vier Vlamingen opnieuw het experiment aan met Big Brother. De winnaar kan een bedrag tot maximaal 100.000 euro winnen. “Big Brother houdt zijn bewoners een spiegel voor en weet alles van ze. Wat gebeurt er als wildvreemde mensen, 100 dagen lang, zonder filters en social media, met elkaar samenleven en ondertussen 24/7 bekeken en beoordeeld worden door de kijker? Wat is perceptie en wat is realiteit?“, aldus RTL in een persbericht.

De bewoners

Op oudejaarsdag verwelkomden presentatoren Geraldine Kemper en Peter Van de Veire de kersverse bewoners van Big Brother: docente Danielle (40), student Jowi (25), flapuit Liese (28), commercieel adviseur Thomas (23), de temperamentvolle Nathalie (23), biologe Naomi (31), rapper en danser Ziko (34) en Theo (54) die zijn brood verdient als klusjesman. Zij namen hun intrek in het Big Brother huis in Amsterdam en zijn begonnen aan het grootste experiment van hun leven.

Start op RTL 4 , RTL 5 en Videoland

De aftrap ‘Big Brother: De Start’ wordt gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter Van de Veire en is op maandag 4 januari om 20.30 uur te zien bij RTL 4, RTL 5 en in Vlaanderen op VIER. Vanaf dinsdag 5 januari wordt Big Brother elke werkdag om 21.30 uur en elke zaterdag om 18.00 uur uitgezonden bij RTL 5, Videoland en in Vlaanderen op VIER. Naast deze reguliere uitzendingen wordt op donderdag om 21.30 uur de liveshow ‘Big Brother: Live’ uitgezonden, gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter Van de Veire;

Livesteams

Via Videoland kunnen kijkers 24 uur per dag mee kijken via twee livestreams. Alle reguliere afleveringen en de wekelijkse liveshow zijn ook bij Videoland te zien.

Meer informatie: www.bigbrother2021.com

Sociale media: