Bijna 1 miljoen kijkers voor Ajax-PSV op FOX Sports

Zondagmiddag hebben bijna 1 miljoen kijkers via FOX Sports Eredivisie gekeken naar de topper in de Eredivisie tussen Ajax en PSV. Dit bericht de televisiezender in een persbericht.

Best bekeken

De topper in de Eredivisie tussen Ajax en PSV trok gisteren een totaal van 989.000 live kijkers. Het is daarmee de best bekeken wedstrijd ooit op de zender. Het duel eindigde in een 3-0 overwinning voor Ajax.

Kijkers

Gisteren keken er op FOX Sports Eredivisie 1 gemiddeld 926.000 (SKO, 6+) fans naar Ajax – PSV. Op kanaal 5 keken er tegelijkertijd gemiddeld nog eens 36.000 (SKO, 6+). Via FOX Sports GO, de service waarmee abonnees ook live kunnen kijken via online of mobiel, keken gemiddeld 27.000 mensen live naar de wedstrijd.

Basispakket

FOX Sports Eredivisie is momenteel beschikbaar in ruim 1 miljoen huishoudens. Bij onder andere T-Mobile en Delta maakt de televisiezender zelfs deel uit van het basispakket.

Afgelastingen

Daarnaast zal het slechte weer van gistermiddag veel mensen hebben doen besluiten de wedstrijd te gaan bekijken. Door het slechte weer zijn ook een aantal wedstrijden zondag afgelast. Zo konden Sparta-Vitesse en FC Utrecht – Feyenoord geen doorgang vinden.

Programma

Vanaf dinsdag staat er een volledig mid-weeks programma in de Eredivisie op stapel. Alle wedstrijden zijn live te zien bij FOX Sports Eredivisie. Samenvattingen zijn ’s avonds te zien bij NOS Studio Sport rond 22.30 uur op NPO 1.