Bloemencorso Bollenstreek op Radio West, TV West en BO

De 69e editie van het Bloemencorso van de Bollenstreek is dit weekeinde uitgebreid te volgen via  de regionale omroep Omroep West en lokale omroep BO.Op zaterdag 23 april rechtstreeks via 89.3 op Radio West, Omroep West en de Omroep West app. Zondag wordt op TV West een uitgebreide special uitgezonden.

Radio

Vandaag, zaterdag 23 april, rijden twintig praalwagens, tientallen versierde auto’s en tal van muziekkorpsen de 40-kilometer lange route van Noordwijk naar Haarlem. Langs de route staan honderdduizenden bezoekers. In het radioprogramma UIT! met presentator Rogier van der Zanden doet verslaggever Curt Fortin regelmatig live verslag vanaf de. UIT! wordt tussen 9.00 en 12.00 uur live uitgezonden op 89.3 Radio West. Radio West is te ontvangen in Zuid-Holland via FM, DAB+ en landelijk via alle digitale radiopakketten. Radio West is wereldwijd te ontvangen via Internet.

TV West

Op zondag 24 april is er een verslag te zien van het Bloemencorso op TV West. De rijkelijk versierde praalwagens, de versierde personenauto’s, muziekcorpsen en toeschouwers krijgen allemaal een plek in de uitzending. Het verslag wordt daarna om het uur herhaald en afgewisseld met het TV West programma FRITS!.

Online bloemenkunst kijken

Via de website omroepwest.nl en via de Omroep West App wordt op zaterdag een live-blog bijgehouden met alle informatie en nieuws over het Bloemencorso. Ook zie je veel foto’s voorbij komen.

Bollenstreek Omroep

Ook de lokale omroep BO is vandaag de hele dag aanwezig bij het Bloemencorso. De afgelopen dagen werd door de lokale omroep ook de opbouw van het corso uitgebreid gevolgd. Vandaag is het Bloemencorso live op BO TV te volgen vanaf ongeveer 9.45 tot 10.30 uur. De gehele dag rijdt een radioverslaggever van BO Radio mee met de stoet. Meer informatie en ontvangstmogelijkheden via: http://www.bollenstreekomroep.nl/

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.