Bondscoach Ronald Koeman te gast in eerste uitzending VTBL

Vanavond is op RTL7 de eerste uitzending te zien van het nieuwe voetbalpraatprogramma VTBL. Humberto Tan ontvangt in zijn eerste uitzending bondscoach Ronald Koeman. De uitzending begint om 20.00 uur op RTL 7.

VTBL

Elke zondagavond om 20.00 uur neemt Humberto in VTBL met zijn gasten het laatste voetbalnieuws door en bespreekt hij het afgelopen weekend. Naast Humberto Tan werken ook Theo Janssen, Jimmy Flloyd Hasselbaink, Bart Nolles en Simon Zijlemans mee aan het programma.  Ook Viggo Waas, Joep van Deudekom en Peter Heerschop zijn te zien in het nieuwe RTL-programma. Het trio voelt elke week een voetballer aan de tand.

Eerste uitzending

Vanavond is de eerste uitzending van het nieuwe televisieprogramma. Hierin is bondscoach Ronald Koeman te gast. Koeman is al bijna een jaar de bondscoach van het Nederlands Elftal. De opvolger van Dick Advocaat trainde negen clubs voordat hij in februari 2018 een contract tot 2022 tekende bij de KNVB. De 55-jarige Zaandammer speelde 507 wedstrijden als voetballer in het betaalde voetbal.

Online platform

VTBL staat niet alleen voor het nieuwe televisieprogramma, ook de het online voetbalplatform van RTL draagt de nieuwe naam. “Via de app, website en de social pagina’s blijven echte liefhebbers 24/7 op de hoogte van al het voetbalnieuws.”, aldus RTL.

Video: