Champions League: AEK Athene-Ajax live op tv en radio

Vanavond speelt Ajax haar vijfde wedstrijd in de groepsfase van de Champions League tegen AEK Athene. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

Ajax

Ajax uit Amsterdam is in de groepsfase van de UEFA Champions League ingedeeld bij tegenstanders AEK Athene, Bayern Munchen en Benfica. De club uit Amsterdam heeft goede vooruitzichten voor de volgende ronde van het lucratieve toernooi. Winnen van AEK Athene is voldoende voor een plek in de volgende ronde. De wedstrijd begint vanavond al om 18.55 uur.

Veronica

De wedstrijd AEK Athene-Ajax is live te volgen op Veronica. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 18.90 uur en de wedstrijd zelf om 18.55 uur. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing op de wedstrijd.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd live te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. NPO Radio 1 is in heel Nederland te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Ziggo Sport

Ook de sportzender Ziggo Sport, zonder meerkosten te zien voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie op kanaal 14, is er uitgebreid aandacht voor de Champions League. Zo is om 18.55 uur de wedstrijd CSKA Moskva – Viktoria Pilsen te zien.

Om 20.50 uur is er een schakelprogramma te zien met alle hoogtepunten van de wedstrijden die dan gespeeld worden onder de naam ‘UEFA Champions League Switch’.

Ziggo Sport Totaal

Alle wedstrijden van de Champions League zijn live te zien via de betaalzender Ziggo Sport Totaal. Het gaat onder meer om de wedstrijden AEK Athene – Ajax, FC Bayern München – SL Benfica, Olympique Lyonnais – Manchester City, AS Roma – Real Madrid,  Juventus – Valencia CF en Manchester United – BSC Young Boys.