Champions League: Ajax-AEK Athene live op radio en tv

Vandaag speelt Ajax haar eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League tegen AEK Athene. De wedstrijd is live te volgen op radio en tv.

Ajax

Ajax uit Amsterdam is in de groepsfase van de UEFA Champions League ingedeeld bij tegenstanders AEK Athene, Bayern Munchen en Benfica. Vandaag staat de eerste wedstrijd op het programma. In de Johan Cruijff Arena moet Ajax het opnemen tegen AEK. De wedstrijd begint om 18.55 uur en is live te volgen op radio en televisie.

Veronica

De wedstrijd Ajax-AEK is live te volgen op Veronica. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 18.00 uur en de wedstrijd zelf om 18.55 uur. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing op de wedstrijd.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd Ajax-AEK live te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. De uitzending begint om 18.55 uur en duurt tot 23.00 uur. NPO Radio 1 is in heel Nederland te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Ziggo Sport

Ook de sportzender Ziggo Sport, zonder meerkosten te zien voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie op kanaal 14, is er uitgebreid aandacht voor de Champions League. Zo is om 18.55 uur de wedstrijd Shakhtar Donetsk – TSG Hoffenheim te zien.

Om 20.50 uur is er een schakelprogramma te zien met alle hoogtepunten van de wedstrijden die dan gespeeld worden onder de naam ‘UEFA Champions League Switch’.

Ziggo Sport Totaal

Alle wedstrijden van de Champions League zijn live te zien via de betaalzender Ziggo Sport Totaal. Het gaat onder meer om de wedstrijden  Benfica – Bayern München, Real Madrid – AS Roma, Manchester City – Olympique Lyonnais, Valencia – Juventus en  Young Boys – Manchester United.