Champions League: Ajax-Bayern München live op tv en radio

Vanavond wordt het Champions League-duel Ajax-Bayern München gespeeld. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

Zeker van plek in volgende ronde

Ajax is al zeker van een plekje in de volgende ronde van de Champions League. De club uit Amsterdam kan nog wel winnaar van haar poule worden. De thuisclub heeft een zege nodig om eerste in de groep te worden. Overigens zal Arjen Robben niet van de partij zijn vanavond in de Johan Cruijff Arena. De Nederlander in Duitse dienst kampt met een blessure aan zijn bovenbeen.

Veronica

De wedstrijd Ajax-Bayern München is live te volgen op Veronica. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 20.30 uur en de wedstrijd zelf om 21.00 uur. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing op de wedstrijd.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd live te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. NPO Radio 1 is in heel Nederland te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Ziggo Sport

Ook de sportzender Ziggo Sport, zonder meerkosten te zien voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie op kanaal 14, is er uitgebreid aandacht voor de Champions League. Zo is om 18.55 uur de wedstrijd Viktoria Pilsen – As Roma te zien.

Om 20.50 uur is er een schakelprogramma te zien met alle hoogtepunten van de wedstrijden die dan gespeeld worden onder de naam ‘UEFA Champions League Switch’.

Ziggo Sport Totaal

Alle wedstrijden van de Champions League zijn live te zien via de betaalzender Ziggo Sport Totaal.