Champions League: Ajax-Benfica live op tv en radio

Vanavond speelt Ajax haar derde wedstrijd in de groepsfase van de Champions League tegen Benfica uit Portugal. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

Ajax

Ajax uit Amsterdam is in de groepsfase van de UEFA Champions League ingedeeld bij tegenstanders AEK Athene, Bayern Munchen en Benfica. Ajax staat na twee wedstrijden boven aan in haar groep. Vandaag staat de derde wedstrijd op het programma. In de eigen Johan Cruijff ArenA nemen de Amsterdammers het op tegen SL Benifca uit de Portugese hoofdstad Lissabon.

Veronica

De wedstrijd Ajax-Benifca is live te volgen op Veronica. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 20.30 uur en de wedstrijd zelf om 21.00 uur. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing op de wedstrijd.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd live te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. NPO Radio 1 is in heel Nederland te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Ziggo Sport

Ook de sportzender Ziggo Sport, zonder meerkosten te zien voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie op kanaal 14, is er uitgebreid aandacht voor de Champions League. Zo is om 18.55 uur de wedstrijd AEK Athens – Bayern München  te zien.

Om 20.50 uur is er een schakelprogramma te zien met alle hoogtepunten van de wedstrijden die dan gespeeld worden onder de naam ‘UEFA Champions League Switch’.

Ziggo Sport Totaal

Alle wedstrijden van de Champions League zijn live te zien via de betaalzender Ziggo Sport Totaal. Het gaat onder meer om de wedstrijden Young Boys – Valancia CF, Manchester United – Juventus, Real Madrid – Viktoria Plzn, Shakhtar Donetsk – Manchester City en Hoffenheim – Olympique Lyonnais.