Champions League: Ajax-Liverpool live op radio en televisie

Vanavond speelt Ajax haar eerste groepswedstrijd in de Champions League tegen Liverpool. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

Ajax

Ajax speelt dit seizoen als enige Nederlandse club in de Champions League. In groep D is Ajax gekoppeld aan Atalanta, FC Midtjylland en Liverpool. Vanavond om 21.00 uur staat de wedstrijd tegen het Engelse Liverpool op het programma. Liverpool moet het vanavond doen zonder de Nederlander Virgil van Dijk. Van Dijk viel afgelopen weekend uit in de derby tegen Everton met een knieblessure en is lange tijd uitgeschakeld.

SBS6

De wedstrijd Ajax-Liverpool is vanavond om 21.00 uur te zien op SBS6. De voorbeschouwing begint om 20.30. De wedstrijd is ook te volgen via Kijk.nl.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Rijn en Omstreken. NPO Radio 1 is ook te beluisteren via Internet.

Ziggo Sport

Op Ziggo Sport Totaal zijn vanavond onder andere de wedstrijden Real Madrid – FC Shakhtar Donetsk, RB Salzburg – FC Lokomotiv Moskva en Bayern München – Atlético Madrid. Vanaf 20.30 uur is via Ziggo Sport (kanaal 14) is vanaf 20.30 uur het schakelprogramma UEFA Champions League Switch te zien.

Sociale media: