Champions League: Ajax-Real Madrid live op radio en televisie

De wedstrijd in de Champions League tussen Ajax en Real Madrid is vanavond live te volgen op radio en televisie.

Achtste finale

Ajax speelt vandaag haar eerste wedstrijd in een tweeluik tegen Real Madrid in de achtste finale van UEFA Champions League. Begin maart staat de return in de Spaanse hoofdstad op het programma. De wedstrijd begint vanavond om 21.00 uur in de Johan Cruiff Arena en is live te volgen op radio en televisie.

Veronica

Op Veronica is de wedstrijd tussen Ajax en Real Madrid live te volgen. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur en de wedstrijd om 21.00 uur. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing op de televisiezender. De wedstrijd is ook te zien via een livestream op de website van Veronica Inside.

Ziggo Sport Totaal

Ook Ziggo Sport Totaal staat vanavond in het teken van de Champions League. De wedstrijd tussen Ajax en Real Madrid is te volgen via het kanaal Ziggo Sport Voetbal. Hiervoor is een abonnement op het sportpakket Ziggo Sport Totaal nodig.

Ziggo Sport

Op het kanaal van Ziggo Sport, dat zonder meerkosten is te bekijken voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie, is om 21.00 uur de wedstrijd Tottenham Hotspur – Borussia Dortmund te zien. Deze wedstrijd is ook te zien via Ziggo Sport Totaal via het kanaal ‘Select’.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd tussen de club uit Amsterdam en de club uit Madrid live te volgen via NPO Radio 1 in het programma ‘Langs de Lijn en Omstreken’. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: