Champions League: Atalanta – Ajax live op radio en televisie

Vanavond speelt Ajax haar tweede groepswedstrijd in de Champions League tegen Atalanta. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

Ajax

Ajax speelt dit seizoen als enige Nederlandse club in de Champions League. In groep D is Ajax gekoppeld aan Atalanta, FC Midtjylland en Liverpool. Vorige week verloor de club uit Amsterdam haar eerste wedstrijd tegen Liverpool met 0-1. Vanavond staat het uitduel tegen het Italiaanse Atalanta op het programma. De wedstrijd begint om 21.00 uur en is live te volgen via radio, televisie en Internet.

SBS6

De wedstrijd Atalanta – Ajax is vanavond om 21.00 uur te zien op SBS6. De voorbeschouwing begint om 20.30. De wedstrijd is ook te volgen via Kijk.nl.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Rijn en Omstreken. NPO Radio 1 is ook te beluisteren via Internet.

Ziggo Sport Totaal

De wedstrijd Atalanta – Ajax is vanavond ook live te zien in het aanvullende sportpakket van Ziggo Sport Totaal. De wedstrijd is vanavond te zien op het kanaal Ziggo Sport Voetbal.

Ziggo Sport

Via Ziggo Sport, het sportkanaal dat zonder meerkosten te zien is voor alle abonnees van Ziggo op kanaal 14, is vanaf 18.30 uur de wedstrijd FC Lokomotiv Moskva – Bayern München live te zien. Vanaf 20.30 uur is het schakelprogramma UEFA Champions League Switch te zien.

Sociale media: