Champions League: Atletico Madrid – FC Barcelona live op radio en tv

In de UEFA Champions League wordt vanavond de returnwedstrijd in de kwartfinale Atletico Madrid – FC Barcelona gespeeld. De wedstrijd is live te volgen via radio, tv en Internet.

Vorige week dinsdag werd de eerste wedstrijd in een reeks van twee gewonnen door FC Barcelona met 2-1. Vanavond moet Atletico Madrid in eigen huis dus winnen om een ronde verder te komen. De wedstrijden`zijn live te volgen op radio, televisie en Internet.

SBS6

SBS6 zendt vanavond de wedstrijd tussen de twee Spaanse clubs FC Barcelona en Atletico Madrid live uit. De voorbeschouwing begint vanavond rond 20.00 uur, de wedstrijd om 20.45 uur.  In verband met het voetbal zijn Hart van Nederland, Shownieuws en Piet’s Weerbericht beide avonden op SBS9 te zien vanaf 22.30 uur.

Ziggo Sport Totaal

Betaalzender Ziggo Sport Totaal zendt alle kwartfinales van de UEFA Champions League live uit. Naast Atletico Madrid – FC Barcelona zendt de zender vanavond de wedstrijd Benfica – Bayern München

NPO Radio 1

Op de radio zijn de kwartfinales in de UEFA Champions League vanavond live te volgen via Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1. Frank Wielaard doet verslag van de wedstrijd Atletico Madrid – FC Barcelona. Andy Houtkamp is aanwezig als commentator bij de wedstrijd Benfica – Bayern München. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

NU.nl

Op Internet pakt NU.nl de uitzendingen van de Champions League op. De op tv uitgezonden wedstrijd wordt live gestreamd. Ook worden clips van de hoogtepunten gedurende de avond direct geplaatst zodat men te allen tijde bijvoorbeeld de doelpunten kan terugzien. En er is een liveblog met aandacht voor de overige wedstrijden op deze avond. Na afloop wordt de samenvatting en samen met reacties online geplaatst. Daarnaast zijn alle hoogtepunten ook live te volgen via Twitter.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.