Champions League: Bayern München-Ajax live op tv en radio

Vanavond speelt Ajax haar tweede wedstrijd in de groepsfase van de Champions League tegen Bayern München. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

Ajax

Ajax uit Amsterdam is in de groepsfase van de UEFA Champions League ingedeeld bij tegenstanders AEK Athene, Bayern Munchen en Benfica. Vandaag staat de tweede wedstrijd op het programma. In München neemt Ajax het op tegen Bayern München. De wedstrijd begint om 21.00 uur.

Veronica

De wedstrijd Bayern München-Ajax is live te volgen op Veronica. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 20.30 uur en de wedstrijd zelf om 21.00 uur. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing op de wedstrijd.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd live te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. NPO Radio 1 is in heel Nederland te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Ziggo Sport

Ook de sportzender Ziggo Sport, zonder meerkosten te zien voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie op kanaal 14, is er uitgebreid aandacht voor de Champions League. Zo is om 18.55 uur de wedstrijd Hoffenheim – Manchester City te zien.

Om 20.50 uur is er een schakelprogramma te zien met alle hoogtepunten van de wedstrijden die dan gespeeld worden onder de naam ‘UEFA Champions League Switch’.

Ziggo Sport Totaal

Alle wedstrijden van de Champions League zijn live te zien via de betaalzender Ziggo Sport Totaal. Het gaat onder meer om de wedstrijden Juventus – BSC Young Boys, Manchester United – Valencia CF, CSKA Moskva – Real Madrid, AS Roma – Viktoria Pilsen en Olympique Lyonnais – FC Shakhtar Donetsk.