Champions League: Chelsea-Ajax live te volgen via radio en televisie

Vanavond speelt Ajax haar vierde groepswedstrijd in de Champions League 2019/2020. Tegenstander is Chelsea. De wedstrijd is live te volgen op radio, televisie en Internet.

Ajax

Ajax speelt in de Champions League tijdens de groepsfase in groep H samen met Chelsea, Valencia en Lille. De club uit Amsterdam wist de eerste twee wedstrijden te winnen. Twee weken geleden werd er in Amsterdam verloren van Chelsea met 0-1. Vanavond staat de vierde wedstrijd op het programma voor Ajax en kan de club uit Amsterdam revanche halen tegen Chelsea. De wedstrijd in het Londense Stamford Bridge begint vanavond om 21.00 uur.

Veronica

De wedstrijd Chelsea-Ajax is live te volgen via Veronica. De voorbeschouwing op Veronica begint om 20.30 uur en na afloop van de wedstrijd is er een uitgebreide nabeschouwing. De wedstrijd is ook te volgen via een livestream op Veronicainside.nl.

Ziggo Sport

Via de sportzender Ziggo Sport is er vanavond vanaf 21.00 uur een schakelprogramma te zien waarin live wordt geschakeld naar de diverse doelpunten bij de wedstrijden in de Champions League. Eerder op de avond is de wedstrijd FC Barcelona – Slavia Praag te zien via de sportzender. Ziggo Sport is zonder meerkosten te zien voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie via kanaal 14.

NPO Radio 1

De wedstrijd Chelsea-Ajax is ook live te volgen via NPO Radio 1. Een liveverslag is te beluisteren in het programma Langs de Lijn en Omstreken. NPO Radio 1 is landelijk te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.