Champions League: Napoli-Feyenoord live op radio en televisie

De Champions League-wedstrijd Napoli-Feyenoord is vanavond live te volgen via radio, televisie en Internet.

Groepsfase

Feyenoord neemt het dit seizoen in de groepsfase van de Champions League in poule F op tegen Shakhtar Donetsk, Manchester City en Napoli. Twee weken geleden verloor Feyenoord in de eerste wedstrijd in deze fase in eigen van Manchester City met 0-4. Vanavond staat het lastige uitduel met Napoli op het programma. De wedstrijd die wordt gespeeld in Stadio San Paolo te Napels is live te volgen via radio, televisie en Internet.

Veronica

De wedstrijd Napoli-Feyenoord is live te zien op Veronica. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur, de wedstrijd om 20.45 uur. Deze voetbalavond wordt gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen. Ronald van der Geer verzorgt het commentaar bij de live beelden. De wedstrijd is ook live te volgen via NUsport.

Ziggo Sport Totaal

De wedstrijd tussen Napoli en Feyenoord is ook live te volgen via betaalzender Ziggo Sport Totaal. De wedstrijd wordt integraal uitgezonden via Ziggo Sport Totaal Voetbal. Via het Select-kanaal van de sportzender is het programma ‘UEFA Champions League Switch’ te zien met alle hoogtepunten uit de diverse wedstrijden in de Champions League.

NPO Radio 1

Op de radio is het duel te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. Het commentaar vanuit Napels komt van Arman Avsaroglu en Frank Wielaard. Andy Houtkamp houdt de luisteraar op de hoogte van de gebeurtenissen van alle andere wedstrijden. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Rijnmond

Ook de regionale omroep Radio Rijnmond doet vanavond live verslag van de wedstrijd Napoli-Feyenoord. Dennis van Eersel en Sinclair Bisschop verzorgen het commentaar vanuit Napels in een extra uitzending van Radio Rijnmond Sport. Radio Rijnmond is in de regio Zuid-Holland te ontvangen via FM, DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.