Champions League op Nederland 3 en Radio 1

voetbalDeze week worden er vier kwartfinales gespeeld in de UEFA Champions League. De NOS besteedt hier uitgebreid aandacht aan op Nederland 3 en Radio 1.

Nederland 3
Dinsdagavond twee wedstrijden in de kwartfinales van de UEFA Champions League. Op Nederland 3 is de wedstrijd Chelsea – Paris Saint-Germain live te zien met commentaar van Jan Roelfs. Om 20.40 uur de wedstrijdanalyse door Ronald Waterreus en Ronald Koeman. In de nabeschouwing om 22.43 uur een samenvatting van de andere kwalificatiewedstrijd, Borussia Dortmund – Real Madrid. Commentaar: Jeroen Elshoff. Woensdagavond is op Nederland 3 de wedstrijd tussen de Spaanse ploegen Atlético Madrid – FC Barcelona te zien op Nederland 3. Bayern München – Manchester United is aansluitend te zien in een ruime samenvatting. De wedstrijden zijn ook live te volgen via Internet: http://nos.nl/sport/voetbal/champions-league/livestream/

Radio 1
Op Radio 1 schakelt NOS Langs de Lijn tussen de twee duels in de kwartfinales van de UEFA Champions League. Commentaar bij Chelsea – Paris Saint-Germain komt van Arman Avsaroglu, bij Borussia Dortmund – Real Madrid levert Ragnar Niemeijer commentaar op de wedstrijd. Woensdagavond (9 april) plaatsen opnieuw twee ploegen zich voor de halve finales van de UEFA Champions League. ‘Langs de Lijn’ doet ook hier op Radio 1 verslag van beide duels. Commentaar bij Atlético Madrid – FC Barcelona komt van Philip Kooke en bij Bayern München – Manchester United van Frank Wielaard. Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, kabel en wereldwijd via Internet.