Coldplay-concert Amsterdam geheel op NPO 3FM

NPO 3FM zendt vanavond, vrijdag 24 juni, het gehele concert van Coldplay uit, dat de Britse band op gisteren in de Amsterdam Arena heeft gegeven.

Amsterdam Arena

Zowel gisteren als vandaag speelt Coldplay in de Amsterdam Arena. Beide shows waren in rap tempo uitverkocht. Voor iedereen die naast een kaartje greep, maar ook voor de 104.000 mensen die wel gaan, heeft de NPO goed nieuws: Vanavond, vrijdag 24 juni zendt 3FM het complete Coldplay-concert van donderdagavond uit. Tussen 20:00 – 22:00 uur is de show non-stop te horen op NPO 3FM. Zoals gebruikelijk vullen 3FM en 3FM.NL het concert aan met sfeerverslagen, interviews en beelden.

A Head Full Of Dreams

Coldplay zit op dit moment midden in de A Head Full Of Dreams tour, naar aanleiding van het gelijknamige, zevende album. Wereldwijd bestaat de tour uit 58 shows. De band rond zanger Chris Martin bestaat sinds 1996.

Den Haag

Het grootste concert dat de band ooit gaf in Nederland was in 2012 op het Malieveld in Den Haag met circa 65.000 bezoekers. De twee concerten in de Amsterdam Arena brengen 104.000 fans bij elkaar.

3FM

De publieke popzender NPO 3FM is in heel Nederland te ontvangen via FM, DAB+ (kanaal 12C), alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Video:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.