‘Je dag is goed’ nieuwe ochtendshow Jeroen van Inkel op NPO Radio 5

Jeroen van Inkel gaat vanaf dinsdag 2 januari elke werkdag het programma ‘Je dag is goed’ presenteren op NPO Radio 5.

Opvolger ‘Wekker-Wakker’

Dit heeft de DJ vandaag bekend gemaakt op de radiozender. ‘Je dag is goed’ is de nieuwe naam van de ochtendshow van Omroep Max. Momenteel heeft de ochtendshow op NPO Radio 5 nog de naam ‘Wekker-Wakker’.

Pensioen

Onlangs werd duidelijk dat Wekker-Wakker! stopt vanwege het vertrek van presentator Henk Mouwe. Hij gaat genieten van zijn pensioen, maar blijft verbonden aan MAX. Manuëla Kemp, mede-presentator van Wekker-Wakker! gaat aan de slag met het nieuwe programma De MAX, dat ze vanaf 1 januari samen met Henkjan Smits op NPO Radio 5 presenteert.

Op de voet

Van Inkel heeft veel zin in zijn nieuwe programma. Hij draait muziek, volgt de dagelijkse actualiteit op de voet en zal ook ter plekke zijn via een verslaggever die hij op pad stuurt met een opdracht: “Het voelt alsof ik voor een orkest sta met allemaal nieuwe muzikanten. Dit programma op NPO Radio 5 geeft mij ontzettend veel mogelijkheden mijn luisteraars enorm te verwennen.

Luisteren

Het programma is vanaf 2 januari elke werkdag te horen tussen 7.00 en 10.00 uur. Dit betekent dat de nieuwe ochtendshow een uurtje later begint dan Wekker-Wakker. NPO Radio 5 is te beluisteren via DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: