Dagelijks Eindexamen Spreekuur bij de NPO

De jongerenkanalen van de NPO staan de komende weken in het teken van de eindexamens. In een live webinar beantwoorden docenten de last minute vragen.

Eindexamen Spreekuur

Tot en met 27 mei wordt op NPO 101, 3fm.nl, FunX.nl en npo3.nl elke dag het Eindexamen Spreekuur gehouden. Tussen 19.00 en 20.00 uur stellen eindexamenkandidaten een uur lang al hun brandende vragen over het examen van de volgende dag. 3FM dj Domien en FunX dj Jaimy schakelen in hun shows naar de Lab Livelounge. Daar zitten 3FM dj’s Joram Kaat en Jorien Renkema en FunX dj’s Angelique Houtveen en Fernando Halman samen met docenten klaar om te chatten met de scholieren.

X-Lab volgt acht eindexamenkandidaten

Het crossmediale project X-Lab (HUMAN) vertelt het verhaal van acht eindexamenkandidaten die een van de eerste beslissende momenten uit hun leven meemaken. Wie ben ik, wat kan ik en waar wil ik met mijn leven naartoe? Hoe gaan zij om met thema’s als stress, faalangst, ondernemerschap, afkomst, dromen, beroemdheid en hun identiteit? Alle verhalen vind je op npo.nl/eindexamen.

Eindexamenvakantieshow

De dj’s van de NPO Campus maken ’s nachts een show met de beste muziek voor op de welverdiende vakantie na de eindexamens. Deze muziek luister je gratis en offline als podcast via de Download for the Road in de 3FM- en FunX app.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.