Darts: BetVictor Masters live op RTL7 en Internet

Dartliefhebbers kunnen het hele weekeinde kijken naar de BetVictor Masters. Het toernooi is uitgebreid te volgen via RTL7 en Internet.

Invitatietoernooi

Tot en met 3 februari worden de BetVictor Masters gehouden in Milton Keynes te Engeland. De gehele top zestien van de PDC zal in actie komen op dit invitatietoernooi, waaronder slechts één Nederlander, dat is dan wel meteen de wereldkampioen en titelverdediger Michael van Gerwen.

Gary Anderson meldt zich af

Gary Anderson zal overigens niet deelnemen aan The Masters De Schot heeft zich afgemeld voor het toernooi vanwege problemen met zijn rug. Stephen Bunting is opgeroepen als zijn vervanger. De winnaar gaat op zondagavond met 60.000
Britse Ponden naar huis.

RTL7 en Internet

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de The Masters. Alle wedstrijden zullen live te zien zijn via de betaalde stream. Op RTL 7 zelf is het toernooi te volgen op vrijdag, zaterdag en zondagavond vanaf ongeveer 20.00 uur. De halve finales zijn zondagavond te zien op RTL Z in plaats van RTL 7. Dit in verband met het programma VTBL op RTL7. De exacte uitzendtijden zijn te vinden op de website van RTL7 Darts.

Sociale media: