Dave Minneboo verruilt Talpa Radio voor Qmusic

Dave Minneboo gaat vanaf dit najaar aan de slag bij Qmusic. Hij zal als Zendermanager verantwoordelijk worden voor de dagelijkse leidingvan het programmateam en neemt vanuit die rol zitting in de directie.

Afscheid

In december werd bekend dat Dave Minneboo per 1 maart van dit jaar afscheid neemt als Radio Directeur bij Talpa Radio. Het was toen nog niet bekend wat hij hierna ging doen maar vandaag is bekend geworden dat hij aan de slag gaat als zendermanager bij Qmusic.

“Nieuwe stap”

Dave Minneboo laat weten: “Na 18 jaar ben ik toe aan een nieuwe stap in mijn carrière en ik ben blij dat ik deze heb gevonden bij Qmusic. De gesprekken die ik er onlangs heb gevoerd, heb ik als erg prettig ervaren. Er zit een ambitieus team met een grote passie voor radio en ik kan niet wachten om met deze bevlogen dj’s en radiomakers aan de slag te gaan.

“Radioman in hart en nieren”

Algemeen Directeur Robert Bernink verheugt zich op de komst van Minneboo en laat weten: “Dave is een radioman in hart en nieren met een indrukwekkende staat van dienst. De afgelopen jaren hebben we met Qmusic de nummer twee-positie weten te veroveren binnen de doelgroep. Met de aanstelling van Dave is ons programmateam compleet en zijn we klaar om de volgende stap in onze ambitie te realiseren.”

Iwan Reuvekamp

Iwan Reuvekamp blijft als overkoepelend Programma Directeur België en Nederland verantwoordelijk voor de grote lijnen van alle drie de radiostations Qmusic Nederland, Qmusic België en Joe. Rob Ester blijft als Music & Content Director verantwoordelijk voor de muziekprogrammering.