De Persgroep en De Radiofabriek komen samen met talkshow

De Radiofabriek en De Persgroep gaan samenwerken en komen met een gezamenlijke talkshow op New Business Radio: ‘De Ondernemer’.

Samenwerking

Het programma wordt gemaakt door De Radiofabriek in samenwerking met de redactie van De Ondernemer, het grootste ondernemers-mediaplatform van Nederland en onderdeel van de Persgroep.

Ondernemers

Wekelijks schuiven (top)ondernemers en andere experts in de studio aan om hun visie op onder meer personeel, online marketing, financiering en innovaties te delen. In de eerste uitzending is Maurice Peeters van YoungCapital te gast, Brexit is het thema een week later en in maart staat onder meer Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland, op de agenda.

Robert van den Ham

De talkshow wordt gepresenteerd door Robert van den Ham, content director van De Ondernemer. Van den Ham wordt betiteld als een ervaren en ondernemend mediamens. Hij werd in 2013 gekozen tot Hoofdredacteur van het Jaar en een jaar later tot Crossmedia Man van het Jaar.

Luisteren

De Ondernemer is vanaf vandaag, dinsdag 12 februari, elke dinsdag, tussen 10:00 en 11:00 uur, te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast, onder meer via Itunes, Spotify en de website van De Ondernemer.