Humberto Tan keert terug op de late avond bij RTL 4

Vanaf het nieuwe jaar is Humberto Tan te zien op de zondagavond bij RTL4 met Humberto, de weekend variant van de late avond talkshow “vol actualiteit, sport, entertainment, kunst en cultuur”, aldus RTL in een persbericht. In de sportzomer van 2021 zal hij de presentatie op werkdagen voor zijn rekening nemen.

Talkshow

Humberto Tan was tot juli 2018 presentator van de talkshow Late Night met Humberto Tan. Tan werd toen opgevolgd door Twan Huys. Daarna heeft Humberto Tan vanaf januari 2019 de voetbaltalkshow VTBL gepresenteerd. Na één seizoen kwam er in juli van het vorig jaar een einde aan deze show. Vanaf 2021 is Humberto Tan weer als talkshowhost te zien op televisie.

“Blij”

Peter van der Vorst, directeur content RTL Nederland: “Ik ben heel blij dat Humberto Tan weer een plek heeft op de late avond. Hij heeft in het verleden meer dan bewezen dat hij daar thuishoort. We hebben nu met Eva, Beau en Humberto een supertrio waarmee we het hele jaar door het gesprek van de dag kunnen voeren. Vanaf het nieuwe jaar dus ook op de zondagavond! Een mooie actuele afsluiting van het weekend met aandacht voor sport én een vooruitblik op de week die volgt.

“Spannend”

Humberto Tan: “Ik ben blij verrast dat Peter me gevraagd heeft om onderdeel uit te maken van het RTL late avond trio met Beau en Eva. Tegelijkertijd vind ik het spannend, want er is veel veranderd: de locatie, het tijdstip en voorlopig nog zonder publiek in de studio, maar ik ga er met mijn gasten een boeiend programma voor de kijker van maken. Het leven staat tenslotte niet stil in het weekend, er valt genoeg te bespreken over nieuws, sport en entertainment. Ik kijk er naar uit!

De komende weken zal meer bekend worden over de precieze invulling van Humberto op zondag. Ook de exacte startdatum volgt op een later moment.