De Week van de Jaren 60 van start op NPO Radio 5

NPO Radio 5 staat vanaf zaterdag 9 februari weer in het teken van de jaren 60 tijdens de Week van de Jaren 60.

Lijst

Luisteraars kunnen via de website van de radiozender stemmen op hun favorieten voor de Toplijst van de Jaren 60. Deze lijst vormt op vrijdag 15 februari de feestelijke afsluiting van De Week van de Jaren 60. De stembus sluit op donderdag 14 februari om 12.00 uur.

Uitzending

De uitzending van de Toplijst start op vrijdag 15 februari om 07.00 uur. De nummer 1 is vlak voor 20.00 uur te horen. Vorig jaar stond House of the Rising Sun’ van The Animals op nummer 1 in deze lijst.

Muziek

In aanloop naar de finaledag is op NPO Radio 5 een hele week lang muziek uit de jaren 60 te horen. In het spel De 60 van 60 worden in 1 minuut zoveel mogelijk vragen over de jaren 60 gesteld. Luisteraars kunnen tijdens de verschillende uitzendingen vertellen welke nummers volgens hen in de Toplijst van de Jaren 60 horen.

Luisteren

NPO Radio 5 is in heel Nederland te ontvangen via DAB+ (kanaal 12C), diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet. De radiozender is ook te beluisteren via de speciale radio-app van NPO Radio 5 die verkrijgbaar is op smartphone en tablet.

Sociale media: