DiXte 1000 weer van start op NPO FunX

Tot en met vrijdag 16 november staat radiozender NPO FunX geheel in het teken van de DiXte 1000; dé hitlijst met duizend dikke tracks die is samengesteld door de luisteraars van FunX.

Stemmen

De FunX-luisteraar bracht de afgelopen weken zijn of haar stem uit op de meest favoriete R&B, hiphop, reggae, latin en dance tracks.

1000 tracks

Tot vrijdag 16 november draaien de dj’s van de jongerenzender de duizend favoriete tracks van de luisteraars. De lijst is uitgebreid te volgen op de radiozender FunX en de sociale media kanalen van de publieke jongerenzender. De lijst is via FunX te volgen op zaterdag en zondag tussen 10-19 uur en op de overige dagen tussen 7 en 20 uur. Op vrijdag om 19.00 uur wordt de nummer 1 bekend gemaakt.

DiXte 1000 Speaker Tour

Ook dit jaar is de ‘FunX Speaker’ tijdens de DiXte 1000-week in het land te vinden. “Kom langs in Almere, Nijmegen, Den Haag, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam voor pop up-party’s met jouw favoriete dj’s.”, aldus de radiozender.

DiXte 1000 Avondshow

Van maandag t/m vrijdag hoor je de DiXte 1000 Avondshow vanaf 20.00 uur, gepresenteerd door dj’s Fernando Halman en Ouassima Tajmout. Tijdens deze show schuiven de grootste artiesten aan voor covers/mash-ups en live acts.

Luisteren

FunX is in de vier grote steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht te beluisteren via FM, landelijk via DAB+, via alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet. Meer informatie over de lijst op de website van de radiozender.

Sociale media: