DJ Frank van der Lende weer iedere werkdag te horen op NPO 3FM

Frank van der Lende verhuist met een nieuwe radioshow naar de doordeweekse avonden bij BNNVARA op NPO 3FM (18.00 en 21.00 uur). Van der Lende neemt de microfoon over van Sander Hoogendoorn, die doorschuift naar de ochtend. Frank is nu nog te horen met zijn weekendprogramma Frank’s Feestje. 

“2018 is mijn jaar”

Frank: “2018 is mijn jaar. Eerst word ik uitgeroepen tot man met de mooiste haren en nu heb ik mijn lievelingsplekje op de radio gekregen. Wat wil een mens nog meer?! Er staan onwijs gave dingen te gebeuren bij 3FM en ik vind het supertof dat ik daar deel van mag uitmaken. 3FM is nog steeds de coolste van alle radiozenders, ondanks het hete weer.

“Ontzettend blij”

Sharid Alles, Zendermanager NPO 3FM: “Ik ben ontzettend blij dat Frank van der Lende de avondshow van 3FM voor zijn rekening neemt. Frank is positief, ontzettend enthousiast en een waanzinnig creatieve radiomaker. Ik verheug me op de avond met Frank!

CV

Frank van der Lende kwam op zijn 19e, na zijn studie Journalistiek, in 2007 binnen via de BNN University bij BNN. Na overal te hebben meegedraaid maakte hij zijn eerste eigen programma Nachtbrakers op Radio 1. Daarna was hij een tijd te horen met De Bende van Van der Lende bij Powned op 3FM. Eind 2014 keerde hij terug bij BNN en nam hij That’s Live over van Eric Corton.

Op vrijdagen luidde hij samen met Timur Perlin het weekend in met ‘Live Vanuit Klazienaveen’. Van 2015 tot eind 2017 nam hij de middagshow tussen 16.00 en 18.00 uur voor zijn rekening en het laatste jaar was hij te horen met zijn weekendshow Frank’s Feestje tussen 19 en 22 uur.