DPG Media komt met Joe Christmas via DAB+ in Vlaanderen en Internet

Vanaf dinsdag 5 november is Joe Christmas te ontvangen in Vlaanderen via DAB+ en wereldwijd via Internet. Dit heeft de eigenaar van Joe, DPG Media, bekend gemaakt.

Nieuwe zenders

DPG Media lanceert Joe Christmas in de Week van de Digitale Radio, die deze week in Vlaanderen wordt gehouden. Daarnaast wordt vanaf donderdag 7 november de nieuwe online radiozender Q-Moose Bar worden gelanceerd. Deze radiozender brengt voornamelijk après-ski muziek uitgezonden. Vanaf dinsdag 12 november wordt het digitale themakanaal Joe 70’s omgedoopt tot Joe 60’s & 70’s. Joe 60’s & 70’s is te beluisteren via Internet en DAB+.

“Digitale platformen”

We zijn meer dan ooit met Qmusic en Joe en hun themakanalen beschikbaar op alle digitale platformen en toestellen. Daarnaast hebben we recent de eerste digital-only zender Willy gelanceerd. Digitaal is meer dan ooit het nieuwe normaal en daarom ben ik ook blij vandaag 3 nieuwe digitale radiozenders aan te kondigen”, vertelt An Caers, directeur radio DPG Media.

Luisteren

Het digitale-aanbod via DAB+ is ook in delen van Zuid-Nederland te beluisteren. In heel Nederland is het aanbod te beluisteren via radioplayer.be.