Niet drie maar twee DJ’s in Glazen Huis tijdens NPO 3FM Serious Request

3FM dj’s Domien Verschuuren en Frank van der Lende zijn de twee bewoners van het Glazen Huis tijdens 3FM Serious Request 2016. De 3FM dj’s die niet in het Glazen Huis zitten reizen het hele land door om acties en actievoerders te ondersteunen. Vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Breda vraagt NPO 3FM aandacht voor kinderen die sterven aan longontsteking: een stille ramp die jaarlijks 900.000 kinderlevens eist.

Breda

Op zondag 18 december betrekken Domien en Frank het Glazen Huis in Breda. Het tijdelijke dj-duo krijgt hierbij bezoek van zes bekende nachtgasten en de hele week gezelschap een poes; de enige bewoner die wél mag eten in het Glazen Huis. Dit maakte 3FM dj Eva Koreman zojuist bekend op het plein tegenover het Bredase poppodium Mezz, dat van 18 t/m 24 december wordt omgetoverd tot het 3FM Clubhuis.

3FM Clubhuis

In het 3FM Clubhuis verzorgen de 3FM dj’s overdag en ’s avonds de volledige programmering. Actievoerders en bezoekers van het Glazen Huis genieten hier van entertainment, nieuwe bandjes en live muziek. De jocks zorgen ervoor dat het voor de bezoeker in Breda één groot feest wordt in het 3FM Clubhuis.

Nieuwe ervaring

Op meerdere vlakken zal 3FM Serious Request anders zijn. “Meer dan ooit gaan de 3FM dj’s het land in om actievoerders te helpen en om hiervan verslag te doen, voor radio, tv en online. Al die hartverwarmende acties maken het verschil en geven Domien en Frank die energie die ze heel hard nodig zullen hebben,” aldus NPO 3FM Zendermanager Basyl de Groot.

Stille ramp: Longontsteking

Met 3FM Serious Request 2016 zet de publieke radiozender NPO 3FM zich in voor kinderen die sterven aan longontsteking. Met de opbrengst van de actie helpt het Rode Kruis om longontsteking te voorkomen en te behandelen.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.